Golfresor Wales


Golfresor till Wales

Om man funderar på att spela golf i England eller Storbritannien så är det ganska sällan som Wales kommer upp som ett första alternativ för en eventuell golfresa. Det är väldigt synd! Wales har nämligen fantastiskt många och dessutom väldigt bra golfbanor. Det är ganska många researrangörer som anordnar golfresor till Wales. Här kan du spela på berömda banor som anrika The Celtic ManoGolfresor Wales med Celtic manor, värd för Ryder Cup 2010r, North Wales Golf Club, Royal St David’s Golf Club, Royal Porthcawl Golf Club och många många fler. Om det är en härlig golfupplevelse som du är ute efter så kommer du inte att bli besviken om du besöker Wales.

Golfresor till Wales är en genuin upplevelse! Människorna i Wales är dessutom väldigt trevliga och tillmötesgående och den engelska pubkulturen är mycket väl utvecklad även i Wales. Vill man åka på en golfresa till södra Wales kan man hyra en bil i Stansted och vara i Cardiff endast ett par timmar senare. Fördelen med att det är ”lite omständligare” att ta sig till Wales är att man inte behöver trängas på samma sätt som på många andra destinationer och det är väldigt mycket lättare att boka golftider, även på attraktiva golfbanor. Om man är intresserad av lite kulturella aktiviteter kan man besöka nationalparken Snowdonia, som ligger i Norra Wales. Bergstoppen Snowdon är det högsta berget i Wales. Mer än 10 miljoner turister besöker årligen denna fantastiskt vackra nationalpark.

Om man är den mer sportiga typen kan man besöka Falmer Stadium och se det engelska ligalaget Cardiff. Staden Cardiff har dessutom ett ganska känt universitet, där det studerar ungdomar från stora delar av världen. Det viktigaste måste väl i alla fall vara att golfresan till Wales blev en bra upplevelse och att man är nöjd både med golfspelet, maten och boendet.

Boka flygresan enkelt och billigt här

#Golfresor Wales #Golfpaket Wales #Golfweekend Wales