Golfresor till Irland


Sköna golfresor till Irland och Edinburgh

Irland är ju helt klart det perfekta resmålet om man vill spela bra golf! Bra golf på mytomspunna golfbanor och dessutom får man uppleva irländsk gästfrihet och mysiga pubkvällar. Irland är en ”världsnation” i golf! De spelare som sticker ut allra mest, just nu, är Rory Mc Ilroy och Greame Mc Dowell, som spelar i den yppersta världseliten. Det perfekta med Irland är att det är ganska okomplicerat att resa hit. Flera lågprisbolag flyger på destinationen Dublin och det är ganska överkomligt att hyra en bil eller att åka taxi.Man når många bra golfbanor, på mindre än en timmes bilresa.

Är man intresserad av shopping eller kanske vill göra ett ”studiebesök” på något av Irlands alla whiskyGolfresor till Irland, Edinburgh och anrika Royal County Coursedestillerier, har man kommit till rena paradiset. Irland kallas ju ofta för ”den gröna ön” och om man beger sig ut i omgivningarna så förstår man varför Irland har fått just detta namn. Omkring Dublin och den nordöstra regionen (Dublin, Kildare, Louth och Meath) finns det mer än 50 klubbar och två av de allra bästa bästa är Portmarnock och Druid  som stod som värd för Irish Open 1996.

Det finns ganska många arrangörer av golfresor till Irland! Nedan kan du se några arrangörer av golfresor till Irland som vi rekommenderar.  De försöker att göra allt som står i deras makt för att du och dina kompisar skall få en minnesvärd golfvistelse på den gröna ön Irland. Ett hett tips är man spelar på kanske två, tre olika golfbanor och tävlar enligt ett ”Ryder Cup-upplägg” för att få den där underbara känslan av laganda, tävling och blodigt allvar. På kvällarna bjuder det förlorande laget vinnarna på puben…
Hjärtligt välkommen att spela golf i och njuta av livet på Irland.

Boka billiga flygbiljetter här

# Golfresor till Irland # Golfresor till Dublin # Golfresor till Edinburgh