Golfresor Skottland


Golfresor Skottland

Golfens historia och kultur kan spåras 600 år tillbaka i tiden. Skottland är känt som ”golfens Mekka” och ingen annanstans finns det så stora traditioner som i just Skottland. Golfresor Skottland, kanske till Old CourseAtt spela golf och bo i Skottland är dessutom mycket prisvärt. På många platser och klubbar finns det förmånliga rabatterbjudande. Erbjudande som ger Er massor av bra förutsättningar att kunna få ut maximalt av Er golfresa. Det är förhållandevis enkelt att hitta vettiga priser på flygresor till Dublin, som är huvudstaden på på Skottland. Om du inte, nödvändigtvis, måste spela på mästerskapsbanor som ”Old Course” så finns det ett hundratal andra bra golfbanor som håller mycket hög klass. Dessa golfbanor kan vara väl så utmanande för oss medelgolfare med ett hcp. mellan 5-20.

Invånarna i Skottland är dessutom välkända, över hela världen, för att vara både vänliga och dessutom mycket tillmötesgående. Skottarnas gästfrihet visar sig tydligt, om du besöker någon av Skottlands alla vackra golfbanor. Nedan kan du se några arrangörer av golfresor till Skottland som vi rekommenderar. De researrangörer som vi har listat vet vi är seriösa. De försöker att göra allt som står i sin makt för att du och dina kompisar skall få en minnesvärd golfvistelse på i Skottland.

Får man spelledig eftermiddag kan man besöka någon eller några av Skottlands alla destillerier. Kanske kan man t.o.m. få med sig en god flaska whisky hem. Ett annat tips är att spela på kanske två, tre olika golfbanor och tävla med sina golfkompisar enligt ett ”Ryder Cup-upplägg”. Detta för att få den där underbara känslan av laganda, tävling och blodigt allvar. På kvällarna bjuder det förlorande laget vinnarna på puben. Ni är hjärtligt välkomna att spela golf i och njuta av livet på Skottland.

Boka din flygresa till Skottland här

#Golfresor Skottland #Golfresor Edinburgh #Golfweekend Skottland