Golfresor till Egypten


Finns det billiga golfresor till Egypten?

Letar man efter golfresor till Egypten kan vi föreslå ett mycket trevlig resmål för den soltörstande golfaren. Man kan man åka till Hurghada, som är ett riktigt ”Golf-Mecka” och en oas med riktigt bra golfbanor, 5-stjärniga hotell och massor med historisk kultur på nära håll som man kan frossa i mellan golfrundorna. En riktig golfpärla är Madinat golfresor till EgyptenMakadi Golf som är designad av John Sanford. På Madinat Makadi Golf har man en vidunderlig utsikt över Röda havet. Banan är ganska lång, nästan 6 900 meter och tämligen utmanande vilket gör att det gäller att spela smart och hålla sig till sina strategier. Bandesignen är otroligt läcker och det är en upplevelse att spela här. Madinat Makadi Golf stod färdig i mars månad 2008 och är därmed en ganska ”ung” golfbana. Här har man inga problem med att få tag i sand för att fylla i bunkrarna…

För de som tycker att 7 kilometer är för lång så finns det en niohålsbana (korthål) där man har ständig närhet till den mycket trevliga restaurangen och barerna i anslutning till det läckra klubbhuset. Efter golfrundan kan Ni njuta av klubbens påkostade spaavdelning.
Priserna variera lite beroende på om det är låg- eller högsäsong men om man vill bo på banan kan man göra detta för cirka 1 000 dollar under en vecka, inklusive 5 greenfee.

Om Ni vill få lite variation på tillvaron i Hurghada så finns det massor man kan fördriva tiden med som till exempel att snorkla och titta på Egyptens många färgglada fiskar eller kanske vill Ni prova på windsurfing. Kanske kan det vara läge att ta det där dykcertifikatet som du pratat om i många år när man ändå letar efter golfresor till Egypten?

Kanske kan det vara trevlig med en dagsutflykt till Kairo, som är huvudstaden i Egypten. Här kan man titta på världsberömda Luxor med Karnaktemplet, besöka Hatshepsuts tempel och kanske till och med ett besök i Konungarnas dal.

# Golfresor till Egypten # Golfresor Egypten # Golfresor Hurghada